planol-espais-zoom

La casa de “Els Estels” consta de 5 grans habitacions situades en planta baixa i agrupades al voltant d’un pati que es pot accedir des del carrer a través d’una rampa. Ocupa un total de 340 m2, a més del gran pati de 95m2 i una plaça d’accés semiprivat.

  1. El gran saló de 60m2 és una bella sala rectangular coberta per un sostre de bigues de fusta amb un lluernari de sostre i vistes cap a fora sobre el paisatge. Té un gran porticó de fusta que dona accés a la placeta d’entrada de condició semiprivada així com un accés al pati interior. La seva distribució és flexible i pot ser modificat per acollir sessions de ioga, presentacions, rondes de discussió o simplement una bona xerrada nocturna en companyia d’amics o familiars.
  2. El menjador i saleta de lectura és de 55m2 i esta equipada amb aire condicionat i bomba de calor. Compta amb un accés directe des de la cuina. La distribució de les taules de menjador és flexible i es pot fer en grups petits o conjuntar-les en una gran taula de banquet. Pujant 4 esgraons des del menjador hi ha una acollidora zona de lectura equipada amb sofàs, butaques, llibres i jocs.
  3. La gran cuina de 22m2 té una planta triangular. Els més de 6 metres de superfície de treball donen suficient espai per de donar cabuda a quatre a cinc persones preparant menjar simultàniament. També poden gaudir d’una xerrada al voltant de la taula de la cuina. Una gran cuina de gas (90 cm), un microones i una nevera de gran format donen suport a qualsevol ambició culinària. La rentadora i un rentaplats ajuden a posar el lloc en ordre posteriorment. La cuina està equipada per permetre la preparació de menjar de fins a 18 persones.
  4. 4 Habitacions dobles (12m2 aprox.) amb bany adjacent (20m2).
  5. Lliteres per 10 persones (50m2) amb bany adjacent (11m2).
  6. El gran pati està animat per una olivera, un banc i taula d’obra per reunir-se a les nits o prendre un cafè al matí tot i fent una bona xerrada. Per als fumadors, aquest pati és sempre només a un pas.

No hi ha televisió, però si hi ha molts llibres i jocs de taula disponibles. Qui no es pugui perdre aquest aquell partit de futbol tant important pot triar entre dos cafès al poble on la televisió es pot veure en bona companyia i amb una beguda fresca.