Hi ha un total de 4 habitacions dobles i 3 compartiments amb una o dos lliteres . Tenim llits per a un total de 18 persones . Totes les habitacions dobles comparteixen un bany contigu de 20m2 amb dos compartiments de bany i dutxa individuals . Les lliters també tenen banys adjunts amb el mateix equipament.

Habitacions dobles

Hi ha 4 habitacions dobles , cadascuna amb armari un encastat . A cada habitació doble els llits es poden separar com llits individuals . Tots els dormitoris tenen mosquiteres i cortines opaques que permetran sempre un bon son reparador.

DRACO

En aquesta habitació doble el dormir és custodiat per pintures de tres dracs xinesos. És lluminosa i confortable. Davant de la seva finestra al pati de 100m2 una olivera es mou suaument amb el vent de la tarda. Aquesta habitació té una porta d’entrada extra gran i en permet l’ús a persones amb cadira de rodes.
Reservar

GRUS

Aquesta habitació doble és lluminosa i confortable. L’habitació té una bonica vista del jardí i el camp obert. El seu somni és custodiat per pintures de quatre elefants singalesos, i poden donar la benvinguda al sol després d’aixecar-se.
Reservar

APUS

Aquesta habitació doble és lluminosa i confortable. Al igual que l’habitació prèvia té una bonica vista del jardí i el camp obert . El seu somni és custodiat per pintures de quatre elefants singalesos, i poden donar la benvinguda al sol després d’aixecar-se.
Reservar

ORION

Aquesta es l’ habitació doble mes gran i te espai addicional suficient per a un bressol que es pot subministrar si es necessari. L’habitació té una bonica vista al jardí i el camp obert. Aquí, també, el seu somni és custodiat per quatre elefants que donaran la benvinguda al sol després d’aixecar-se. Aquesta habitació és la que te cambra de bany mes propera.
Reservar

Les Lliteres

Les lliteres estan distribuïdes en 3 compartiments. Altaïr, Daneb i Vega que tenen una alçada de 2,5 m però sense arribar al sostre i estan inclosos dins una habitació de 50m2. Junts formen el triangle de l’estiu en el cel nocturn . Cada compartiment te 1ª o 2 Lliteres i un armari encastat per cada llit. L’habitació té accés directe a la seva cambra de bany, el menjador i el pati. Hi ha espai per relaxar-se al sofà i un escriptori amb un munt de llum natural. Hi ha 5 grans finestres amb mosquiteres i porticons de fusta.

ALTAÏR, DENEB Y VEGA

Reservar